Voor kwaliteit & Styling.

Bij BON AMICI Hairstudio kunt u rekenen op een professionele verzorging in een vriendelijke en ontspannende sfeer. Wij cre ren draagbare, modieuze kapsels die u makkelijk zelf in model kunt brengen. Mooi haar dat is afgestemd op uw persoonlijkheid en wensen en dat weinig onderhoud nodig heeft. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u en met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat u met een passende, frisse look onze salon verlaat..

Ons team hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak met eerlijk advies en individuele aandacht, voor een zelfverzekerd gevoel. Bewust is gekozen voor een persoonlijke service met ervaren personeel. Enthousiasme en passie zijn elke dag opnieuw mijn drijfveer en is gebaseerd op energie, evolutie, vorm en kleurenspel. In het salon bedienen wij de klanten met of zonder afspraak. Voortdurende bijscholing laat ons toe uw wensen beter te realiseren en uw look up-to-date te houden.

Welcome to BON AMICI

Bij Kapsalon BON AMICI krijgt u een persoonlijke behandeling met uitsluitend kwaliteitsproducten. Die zorgen ervoor dat je haar er steeds stralend uitziet. Een tevreden klant is voor ons het belangerijkste!.

Als openingsactie krijgt u 15% korting !!

p> Read More